BetűméretKüldd továbbNyomtatásFőoldal | Nők & Szex | Nincs meghódíthatatlan Nő!

Nincs meghódíthatatlan Nő!

Nincs meghódíthatatlan Nő!

Szerző: Fleischer Stella | 2011.02.01
Forrás: manus.hu

Igaz, hogy minden nőhöz van egy út, egy kulcs, pláne akkor, ha a pasi az esete, művelt, ambiciózus és egzisztenciával rendelkező férfi...


De, komolyra fordítva a szót, vannak általános klisék, amivel szinte mindenkit le lehet venni a lábáról, akkor is, ha nem tökéletesen kisportolt test vagy agysebész agy áll velünk szemben.


Ébreszd fel!

A legtöbb férfi, amikor udvarolni próbál, bókol, és jó esetben hoz egy-egy szál virágot vagy valami apró ajándékot. Egy ideig a nő számára imponáló is mindez, de amikor századszor hallja ugyanazt a bókot a pasitól, kezdi úgy érezni, mindez nem több „üres szónál”, hiszen, ha minden átlagosból kitűnő lesz, akkor a kitűnő válik egy idő után átlagossá, és így van ez a bókokkal is.

Ahhoz, hogy egy csajt meghódítson egy férfi, vonzalmat kell ébreszteni a nőben. A vonzalom, vagy kémia, szenvedély kialakul rögvest, vagy később általában már nem is jön meg. A vonzalom ébresztéséhez meg kell tanulni verbálisan és nonverbálisan is kommunikálni a gyengébbik nemmel. Ha a vonzalom kialakulását elérte a pali, utána jöhet a gyengédség kérdésköre.


Egy kis játék senkinek sem árt

A vonzalom kialakításához flörtölni kell, de nem tolakodó vagy „bunkó” módon, ahogy ezt a fiúk sokszor teszik, hanem kedvesen közelítve. Ha a teljes mellkassal a másik felé fordulunk, beszélgetés közben elkezdjük felvenni a másik légzésének a ritmusát, tudat alatt küldünk egymáshoz fűző, összekapcsoló erőket. Több kutatás, de a tapasztalat is bizonyítja, ha kb. 2 percig néz két teljesen idegen nő és férfi egymás szemébe, szerelemhez hasonló vonzalom alakul ki közöttük. Érdemes ezt kipróbálni, mert tényleg működik! A „normális kerékvágás” viszont az, ha nézi egymást egy nő és egy férfi, ha pár másodperc múlva a pasi elkapja a tekintetét a lányról, majd újra nézi, és utána oda is megy hozzá. No, ez utóbbihoz kell a „bátorság” igazán! De, talán nem kell annyira, ha világossá váli, hogy ezzel a típusú „szemezéssel” tudat alatt a pasi az a jelet küldi a nő irányába, hogy komolyan és nemcsak egy északára érdekli a lány.
A férfi ajkakon nő közelében legyen mindig félmosoly, a vigyorgás idétlennek hat, a mosoly nélküliség pedig túl komollyá teszi a pasit! Lehetőleg kerülendő az öv, övcsat és farzseb érintése és birizgálása, ezek a szexualitásra utaló jelek, és nem vonzalmat, hanem visszatetszést keltenek. Sokkal hatásosabb, ha sikerült meginvitálni a csajt egy Bambira, ha a szívószállal – vagy akár egy tollal – könnyedén eljátszik az úriember. Ez mindkét nemnél a szexuális érdeklődés diszkrétebb kifejezője, sokkal tapintatosabb, mint a gatya körül turkálás.


Na, ki a legény?

A férfinak mindenképp kerülni kell a „töketlenség” minden látszatát. A csajok java még mindig nem meghódítani akarja a másikat, hanem ezt a férfitől várja el, és egy ideig vár, néz, tűr is, de, ha nem lát tényleges elmozdulást a témában, nem „vár” tovább. Ha próba elé állítja a nő a pasit, hogy kiderítse, mennyire „töketlen” és a férfi egyből megbukik ezeken a teszteken, nincs esély tovább. Ezért a férfi legyen Férfi! Akkor is, ha elcsépeltnek tűnik a dolog.

Akiben érződik az erő, a jó értelemben vett „hatalom”, azaz, valamiféle vezetői kvalitás, azon tulajdonsághoz a nők biztonságérzetből sokkal jobban vonzódnak.
Nos, sok helyen olvasni, hogy a férfi ne legyen gyáva, legyen bátor! Bátornak lenni viszont nem annyit tesz, hogy nem félünk (a visszautasítástól, az „égéstől”, a kudarcoktól, vagy bármitől is), hanem azt, hogy képesek vagyunk legyőzni a félelmeinket! Az amerikai hadseregben az az önszuggesztió, hogy „mi vagyunk a legjobbak”, ugyanígy érvényes minden másra is. Bevonzás működik, tehát először el kell hinni magának a férfinak is, hogy képes meghódítani egy nőt, vagy A nőt, pusztán azért, mert Férfi! Ez nem egyenlő azzal, hogy hivalkodó piperkőcnek, vagy vagány faszagyereknek kell lenni! Azt kell csak tenni, amit a pasi helyesnek ítél, tudván, hogy amit tesz, az jó – és ezt önbizalommal teszi. A dinamikus, magabiztos férfi képes elintézni mindent gyorsan, de egyben nagyképűség nélkül! Ezzel tekintélyt, erőt sugároz, ami a nőket nagyon vonzza!


Okosabbak vagyunk, mint hinnéd!

Mellőzni kell minden hazugságot, azt a nők nagyon nem szeretik! Legyen korreláció aközött, amit az erősebbik nem mond és tesz, és adja a pasi önmagát! Azaz, nem szabad végletesnek lenni, mert sem a „töketlen” vagy „bunkó”, sem a kis ugrik, pattan, mindent megcsinál, mint egy pincsikutya típus sem nyerő, és nem is hiteles!
Intelligensnek lenni, és az általános etikett – ajtó, kabát és hasonlók – szabályait betartani viszont kötelező.

A legtöbb férfi nem tud flörtölni. Oda sem megy a lányhoz vagy csak fel akarja szedni a csajt... igen, arra. Azért lenne fontos a flört kétirányúsága, mert az ilyen típusú kommunikációra más válaszreakciók érkeznek a nők részéről. Azonban vigyázni kell, hogy ne legyen a pasi ezen esetben túl tolakodó, otromba vagy sértő. A kulcsszó, hogy „viccesen” kell „komolynak” lenni. A csajoknak nagyon bejön, ha egy pasinak jó a humora, és „normális” tálalással a lapot veszik is a nők a humorra és viccekre.

A pasi, aki erőt sugároz, sportosan, vagy kellemesen elegáns megjelenésű, visszafogottan szexi, ismeri a metakommunikációs jeleket, azokat használja és olvassa is, van egy természetes humora, de belül a régi konvenciókat valló, őszinte Férfi, minden nőt levesz a lábáról!
 

Na mit szólsz hozzá? (Eddig 0 komment érkezett)

Hirdetés

Facebook

.

Partner oldalak

Hirdetés

Oldaltérkép